Kirgistan

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Kirgistan

Продаје се некретнина у Киргистану

Киргистан је простирана централноазијска земља која лежи дуж пута свиле, прастаре караванске руте између Кине и Средоземља.

Граничи с Казахстаном на сјеверу, Узбекистаном на западу и југозападом, Таџикистаном на југозападу и Кином на истоку. Њен главни град и највећи град је Бисхкек.

Пре независности, Бишкек је био руски град, са већином свог руског етничког становништва. Тренутно ова етничка група чини око 20% становништва града, што одражава велику емиграцију у годинама након независности. Забринути углавном због економске несигурности, а не због етничких немира, многи Руси који су породично или професионално везани за друге постсовјетске републике емигрирали су из Киргизије.

Ова миграција довела је до велике количине имовине за продају у Киргистану и на тржишту капитала, уз одговарајући пад цена некретнина. Тренутно је већина руских емиграната који имају перспективу у другим земљама већ отишла, а они који остају морају се суочити са повољнијим економским изгледима. Дани великих спољних миграција су се завршили, чиме су уклоњени снажни шокови снабдевања који произилазе из вишка имовине на продају у Киргистану проузроковане изласком.

Међутим, миграција на капитал, као што је уобичајено у земљама у развоју у којима су пословне могућности мање доступне у мањим градовима, додаје сталну повећање потражње за становањем у Бисхкеку.

Са почетком економског раста и све већим бројем породица који зарађују за квалитетније становање од оних из совјетске ере, „еуроремонт“ процес је чешћи. Овај процес укључује некретнине на продају у Киргистану са западним или јужнокорејским уређајима и опремом, унутрашњим грејачима воде, пластичним прозорима који боље заптивају дрвене рамове из совјетске ере и уједначенијим подом од традиционалног паркета или подова са обложеним плочама. Често ови обновљени и побољшани станови постоје у стамбеним објектима из совјетске ере поред не-надограђених јединица.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 3311

Prodaja Двособан стан, Kirgistan, Aktobe, Aktobe, Side

2,994,555.92RSD
Prodaja
Двособан стан

110 m²
3-собни стан и заједно собе наћи ћете овде стил, елеганцију и квалитет! Да бисте добили најбољи квалитет и дизајн
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB